3 Feb 2016

Wedding series : Cake fondant kamera hantaran review



Hello!

Nak kongsi cerita pasal kek hantaran SIL untuk majlis kahwin dia haritu.
Memang niat untuk bagi hadiah kahwin dekat my SIL. Pikir punya pikir last2 dapat idea untuk hadiahkan dia kek kahwin sebagai hantaran kepada pihak lelaki.
Untuk kek hantaran, my SIL minat cake camera. 
Aku yang semangat waja terus Google punya google tak jumpa yang berkenan.
Lagipun tak banyak choice  =p
Tiba2 teringat kat kazen yang minat buat kek2 dan bakeries ni.
Apa lagi, terus je call dia dan tanya. 

Start dari situ kenal dan berwassap dengan Kakak Huda nih sampai la sekarang dok follow instagram dia. Kak Huda ni baik sangat dan humble orangnya, senang cerita tak sombong la.
Kakak Huda ni pemilik restoran Fickles di Damansara.



Gambar ni aku amik untuk sample contoh:


Ni la gambar kek fondant kamera yang dah siap tu, TADaaaaa~


Review: Memang puas hati sangat2 sebab kek dia BESAR dan EXACTLY macam gambar. Cantik dan marvelous kan? kan?

Memang kerja tangan kak Huda ni halus dan kemas. 
Kek dia pun sedap (sempat rasa sikit time dieorang makan ;p)

Ni antara kek hasil kerja Kak Huda. Dia ada buat kek untuk Fauziah Gous untuk husben dia (gagaga..cantik nyaa kek kereta Porsche putih nihhhh)
Gambar ihsan dari blog Chooyaya

Kalau korang berminat nak tempah boleh ke Instagram kak huda ni:

                                                      Instagram ID: nurhudasamsudin

-Tetiba macam nak makan kek. Ok, bye. Nak cari kek ;p -

1 comment:

Aiyn said...

jalan jalan sini.. nice blog follow saya juga ya :)