28 Dec 2013

pergi bercuti2 malaysiaa

Dah lama tak update (series lama k!)...lately memang banyak benda jadi. baik buruk manis masam semua rasa ada. cuma nk blog cerita tu ini tak ada modal sebab kadang2 thing just happens tanpa ada explaination yang munasabah. hihi..

berbalik pada update terbaru aku, baru2 ni iols and famili in law pergi bercooti kat teluk senangin negeri perak. kiteorg sewa chalet betul2 tepi laut.

banyak gak kutip kerang2 and kepah yg menarik. pergi sana mmg back to nature. pasir pantai pun halus2 jer.

gambar kt bwh tak banyak pun...utk cuci mataa jer ;p

enjoy your holiday and get ready for next year!