28 Dec 2013

pergi bercuti2 malaysiaa

Dah lama tak update (series lama k!)...lately memang banyak benda jadi. baik buruk manis masam semua rasa ada. cuma nk blog cerita tu ini tak ada modal sebab kadang2 thing just happens tanpa ada explaination yang munasabah. hihi..

berbalik pada update terbaru aku, baru2 ni iols and famili in law pergi bercooti kat teluk senangin negeri perak. kiteorg sewa chalet betul2 tepi laut.

banyak gak kutip kerang2 and kepah yg menarik. pergi sana mmg back to nature. pasir pantai pun halus2 jer.

gambar kt bwh tak banyak pun...utk cuci mataa jer ;p

enjoy your holiday and get ready for next year!

13 Jun 2013

Hospitalised

Dah lama xblog sini, kalau blog pun skit2, tu pun guna phone. Mmg xbest blog guna phone...xde feel..hihi...entry kali ni agak special sbb fresh from hospital. Panjang ceritanyer mcm mane sampai ke sini. I have been ding dong for several gynea. This time dr suggested me to do laparoscopy small surgery. Semoga hasrat me n hubby dpt baby dimakbul kan Allah

17 May 2013

Mei datang lagi

Happy birthday to me! Kali ni birthday kek mcm2 perisa...maklum la yg mkn nye ramai, mcm2 laa request. Hihi..

27 Mar 2013

Our-2-B house!

Alhamdulillah urusan bank settle! Naik turun bank berbaloi...harap semua berjalan lancar...rupa2nya bkn senang nk beli rumah sekarang ni. Hujung tahun ni dapat la kami merasa duduk sendiri...yeay!!

Kek rainbow!!