20 Oct 2012

Majlis bertandang: Dewan Jejarum MBSA seksyen 11, Shah Alam -11 March 2012

Hi Bloggers and readers!
Just nak share dengan uols cerita majlis bertandang sebelah lelaki... di dewan Jenjarum MBSA, Seksyen 11, Shah Alam.
I know it's a few months ago but it's better than never kan? :D

hehe...Berbalik kepada majlis sebelah lelaki,
our famili plan ialah majlis sebelah lelaki diadakan hari selepas majlis perempuan...
so one shot semua dari hari Jumaat hingga Ahad --> nikah-majlis perempuan-majlis lelaki!

Mula2 tu I rasa tak yakin je sebab takut kelam kabut but alhamdulillah semua berjalan lancar since preparation ni both famili put a lot of effort..
even pengantin also turun padang :)

Enjoy the pics!


Pakej dewan termasuk pelamin and hiasan dewan. 
I sangat la suka ok dengan hiasan dewan dia!
Cos lampu chandelier tu sangat lawa!!! tambah pulak hiasan dewan macam dalam taman :D



Cantik kan gambar dayang2 I ni? hehe.... Tema his majlis is Gold and warna2 yang seangkatan dengannya :)




Baju labuh ala2 Kate Middleton...hihi tapi takde laaa panjang sangat macam Middleton tu...dia tak apa laa tak kena naik tangga kan... :)




Caterer sponsor kek ni! sedap!! Nanti I tulis review pasal caterer plak since banyak yang dia sponsor, Tq Auntie Sarah (my husband's mom punya kawan baik)


Kek sponsor lagi besar dari kek pengantin tapi memang kek ni sedap! kek orange moist sangat... caterer tu cakap kek ni special tempah:



Ni kek RED VELVET CHEESE yang paling sedap pernah I rasa! hehe it's homemade and plus, it is beautiful! tak payah deco2 dah.

ada dua lapis "kek sebenar" memang sedap sebab double cheese!
Kalau interested, please let me know.
Kek nih kawan my mom's husband gak..
dia buat kek dari rumah aje
penghantaran sekitar Ampang tapi sebab kawan punya pasal, dia hantar jugak ke Shah Alam ;)





Tadaaa!!!

Ok la.... It's saturday and a lot thing to do..till then..
Bye peeps!


2 comments:

orked violet said...

Eh!! ye ker??cam teringin Lak dengar! huhu

boLeh anta ke umah x?sya nye tunang dok ampang.kdg2 time bday die sya nk bg kek, tp xkan nk pos dr perak Lak kan..huhu

boLeh deLiver smpai dpn pintu umah?hikhik

nih email Sya
orked_violet@yahoo.com.my

ct cucubi said...

Wani, pelamin sgttttttttttt shantekkkkkk~~~~~ mesti budget sgt mahal kan?.. huhuhu