1 Oct 2012

Cerita Bulan Mei 2012 - Hari Bermakna saya

Assalamualaikum semua..

Sorry laa lama dah I tak update blog.. 
sebetulnya banyak nak diceritakan tapi apakan daya masa tak menizinkan...

Anyway sekarang ni dah bulan oktober..
Kejap je kan masa berlalu?

pejam celik dah tujuh bulan jadik isteri orang
memang macam2 cerita!
Ok la, ni nak blog pasal berita heppi bulan Mei 2012 yang lepas..

Bulan Mei 2012 yang lepas Alhamdulillah, hamba Allah yang kerdil ini telah selamat konvo dan paling tak dilupakan menyambut detik bermakna itu dengan keluarga dan suami...

Bulan Mei juga adalah Harijadi saya yang ke- (ehem2 umur dirahsiakan =p)



Bersama suami tercinta :)

 
 

Bersama adik2 ku yang disayangi


Ibu ku yang banyak memberi sokongan dan semangat

Ragam orang konvo






 Akhir sekali, walaupun entri ini lambat di publishkan...kenangan indah ini akan sentiasa segar dalam ingatan ku...



1 comment:

cik mah said...

uitm dihatiku....tahniah2....