7 Feb 2012

pakej2 perlancongan menarik 2012

Salam semua! :)

today nak update tentang pakej2 travel yang menarik..

List of MATTA State Fairs 2012 as below:


Kepada sapa2 yang suka travel tu, just check Matta Fair punya website. B2B yang sedang mencari2 lokasi honeymoon to bleh la tengok2 pakej2 yg berkenan di hati :)


em...agak2 ada tak orang nak sponsor aku :p ? hehehe.... (berangan jer lebey)


harap2 ada la best offer nnt kat matta fair kan... huhu


2 comments:

ct cucubi said...

wah.. nak honeymoon kat mn tu wanie? :)

Just^me said...

tgh survey2 nieh... hehe... =)