14 Feb 2012

Idea hantaran =)

Salam to everyone! semoga semua nya baik2 belaka

kali ni just nak share gambar dengan korang

my kazen's hantaran.. mana la tau boleh dijadikan idea kan? I really like the idea..

nampak unik kan?

tema: hijau (warna fav die)

ape yang menariknya, dia guna kipas and kulit kepah/ kerang utk decoration

for me, sangat la kreatif kan?

bagus betul kazen aku sorang ni... selamat pengantin baru dear!

so let the pics do the talking =)



1. jam letak dalam bekas macam kerang...


2.baju kemeja and jeans


3- perfume set


4- coklat! cantik kan dalam bekas congkak mini


Actually ada 7 semuanya tapi ni jer yg aku amik gambarnya =)



hantaran aku pulak macam mana la nanti yer.... tunggguuuuu =)

hehe..








3 comments:

Munnafendy said...

kretif..tak pernah lg tengok hntran pakai kepah n kerang mcm ni..tmbh tang congkak tu, menarik =)

dhiera said...

nice sangat lah~ tak pernah tengok orang buat lagi.. weee

btw, my feveret color pun hijau.

puan.mila said...

mmg kreatip..
btw ex b2b link u...salam kenal :)