10 Feb 2012

Good old days... enam tahun yang lalu...

Dear my friends,

Enam tahun yang lalu, teringat lagi saat2 gembira kiteorg nak graduate... me, zela, min, diana, yani and ina... time tu rasa macam dah bebas... konon2nya lepas graduate ni nak kerja, carik duit.. hehe.

kiteorang memang rapat maklum la tinggal pun kat asrama..dah lama tak melawat UM... banyak kenangan kat situ... gelak tawa dan seribu satu cerita terpahat di situ... tengok gambar2 lama ni buat hati rasa tenang sikit. Maybe itu lah dikatakan magis di mana momen indah tersimpan rapi dalam kotak ingatan.. kenangan yang berharga.. sekarang ni masing2 membawa haluan masing2 tp still contact dlm laman muka buku.

gambar2 lama ni still aku simpan mengingatkan aku pada keceriaan dan tawa detik2 nak graduate... momen yang indah dan sangat2 membahagiakan.... skrol down for the pica! =)




left: Ina, Zela, Min, me


Geng2 Biohealth UM 2003-2006



Me at DTC





Three of us! dua2 dh kawen dan ada anak dah =)



Ina, me and zela



sekarang ni aku melalui fasa2 stress walaupun nak graduasi sekali lagi. Moga2 viva lulus itu jer yg aku harapkan. mungkin itu la orang cakap penangan nak dapat segulung ijazah. Ia cumalah sehelai kertas yg tertulis nama kamu tapi untuk mendapatkannya memerlukan pengorbanan.