13 Jan 2012

SCRAP@PERCLIP 1st annyversary GIVE AWAY



Salam to all readers!
masa dok jalan2-baca-blog-kawan2 tiba2 dapat tau yang FaraD ada buat give away contest! yeay! Jeng Jeng Jeng!!!

kalau ada rezeki bestnya! sebab cantik2 laa hasil tangan si FaraD ni.. aku suggest korang tengok sendiri kat website FarahD ... artwork dia creative and ada originality dan sesuailah untuk B2B kat luar sana if sapa2 nak guestbook ker, signage ke

kebetulan plak aku tengah carik idea untuk meja guest book corner

cantik and i very like this idea...

majlis kawin plak tinggal lagi 2 bulan, memang tercari2 signage yang unik macam ni...

so, B2B kat luar sana tu, apa lagi, jom join ramai2 contest give away ni =)



Cara2nya mudah jer... korang klik link kat sini:
first: jadi follower di blog FarahD pastu
korang akan berpeluang dapat A5 size mini signage!!~


Thanks FarahD for this contest! sangat2 menarik! =)


No comments: