8 Jan 2012

Peraduan Kebaya Kahwin by Red Ribbon boutique & blog

Miss Red Ribbon ada buat contest untuk giveaway sewa kebaya free! Best jugak kalau dapat pakai kebaya time majlis nnt...yippie :D



Ini bannernyer:










Hadiah2 nya adalah:




First prize:Sepasang Kebaya kahwin set tajaan Red Ribbon Boutique & Blog




Second prize: Cadar pengantin atau 50% off Sepasang Kebaya kahwin set tajaan Red Ribbon Boutique & Blog




Kepada sesiapa yang nak masuk contest ni mestilah:








  • B2B Or groom2B yang akan melangsungkan perkahwinan pada Mac 2012- Sept 2012


  • B2B or ex-B2B yang tengah cari costume untuk post wedding


  • Lokasi Klang Valley (self collect)



Ok2, saper2 yang berminat jom join contest ni, (aku ler tu salah sorang ;p): Cara2 nak join:






  • buat entri "Peraduan Kebaya Kahwin by Red Ribbon boutique & blog



  • letak banner peraduan (checked!)



  • Upload gmbr dengan pasangan:








My favourite photo of me and mr fiance ;D... satu gambar sebelum tunang...satu lagi gambar tunang :)



jawab soalan:



  • Kiteorang memang tengah carik pakaian untuk post wedding pun, yeay... kalau menang, bleh cover budjet..hehe



  • majlis perkahwinan impian? wah mestilah majlis yang happy.. pengantin happy, saudara and kawan2 happy.... yang paling penting majlis tu diberkati Allah dan mendapat doa2 dari kalian semua... tentang photoshoot plak, nak di bangunan yang cantrik strukture die! bestnya kalau jadi kenyataan ;D

  • lokasi majlis di shah alam bertarikh 10 dan 11 MAC :)


  • majlis saya tak ada tema2 yang khusus..cuma warna nya light colour macam pink and tiffany blue...majlis sebelah lelaki warna gold...


  • MAKLUMAT PENGANTIN PEREMPUAN
    Berat: 60kg
    Tinggi: 153cm
    saya suka jugak warna merah... saya berminat set D (kebaya merah tu)... cantik sangat2....although takde set untuk baju lelaki, tapi majlis belah lelaki dah ada baju cream2 yang bleh match ngan baju merah ni (kalau menang la ;D )



  • baju ni sesuai sangat untuk post wedding kiteorang.. so kalau menang bestnyaa!



KEBAYA Set D:








Owh saya suka jugak cadar bilik pengantin :) Harap2 saya laa orang yang bertuah itew ;)


owh sebelum terlupa, saya tag 2 orang B2B:




Done!

2 comments:

ct cucubi said...

Good luck Wanie!

Ms and Mr Red Ribbon said...

Ok, dah checked! Sila tunggu keputusanpenganjur :)