1 Jan 2012

Misi sulit berjaya! ;p












huhu...akhirnya misi sulit dah berjaya jugak --> beli barang hantaran for him and for me as well

best nyaaa!

orang puteh kata "mission accomplished" ;p


strategi saya dan en tunang untuk beli barang2 hantaran semasa hujung tahun SALE adalah sangat berbaloi...

tambahan plak time2 krismas kan banyak kedai2 yang dah siap buat gift set yang comel2...


Actually, kiteorang dah beli sikit2 barang hantaran dari 2 bulan lepas...

cuma time sale ni, perfume and beg2 perempuan mmg sale lah..

memang time nak pilih2 barang tu terpaksa redah jer selautan manusia

yup, biasa la bila sale kalau kita datang lambat sikit, alamat barang dah takde stock :(

tu ikot nasib laa kan... wether ada stock ke tak


sekarang ni dalam dilema laa plak..

gubah sendiri hantaran ker or upah jer orang gubahkan?

hurm... kalau gubah sendiri, save banyak sangat ke?

dulang plak kena sewa...


curent mode: cari door gift and bunga telur utk tetamu

owh and betulkan draf kad kawin ;)


macam tak percaya pulak nak kawin lagi 2 bulan.... huuuuuuuuuu nerbes i ;p




2 comments:

Shakina Farhan said...

hehe..bagus2 beli masa sale sgt berbaloi..

ct cucubi said...

wah.. best2..semoga berjln dgn lancar semuanya