30 Jan 2012

GA Pertama Sicantik Siezuka

Dear all,

ini adalah entri contest GA!


Ini lah Cik Siezuka itew~~ thanks for creating this GA yer :)


Macam mana nk join? ni caranya:
1. WAJIB lah menjadi FOLLOWER blog siezuka.


2.Tajuk Entry, GA Pertama Sicantik Siezuka


3. Like Fan Page Sicantik Siezuka dekat SINI.


4. Copy BANNER Siezuka kat atas ni dan link kan ke entry ini.


5. Dalam entry tu WAJIB bagi komen tentang blog (Kelebihan & kekurangan)


6. Tag 2 orang kawan anda yang comel-comel & handsome-handsome, pastikan diorang tahu


7. Last, Letakkan link korang kat komen entry ini


ok...laa first2, ni kali pertama aku melawat blog cik siezuka ni... hehe..tgh blog hopping dengan gembiranya tetiba terjumpa contest siezuka ni...


bercakap tentang kelebihan blog cik siezuka ni, mula2 dia punya blog cantik (iyer laa study fashion designer la kan =) ) pastu blog dia ni ada banyak review2.: tempat makan, entertainment, wayang cerita terbaru and life dia.. ada jugak nasihat2 especially untuk remaja2 macam kita ni (remaja kew? :p) hehe

kekurangan blog siezuka ni?? rasanya ni first time aku melawat blog dia ni... setakat yang aku baca entri2 dia ni, aku rasa ok jer...untuk cadangan, aku rasa kalau ditambah link2 secara berkategori boleh memudahkan klik2 topik2 yang pembaca interested kan?

tapi pada pendapat aku la blog siezuka ni sesuai sangat untuk teenagers... kalau aku ada anak perempuan yg remaja, sure aku rekemen kat anak aku baca blog siezuka ni ;) *btw, aku pun remaja jugak tapi remaja fasa akhir hehehe... poyozz kan? ;p


hadiah2 nya korang boleh laa melawat blog siezuka ni untuk keterangan lanjut...sicantiksiezuka [dot] blogspot [dot] com



  • saya dah like fanpage siezuka

  • saya dah follow blog siezuka (username: just^me)

  • satu entri special tentang blog siezuka

  • tag kawan2 blog saya:


  1. cik lisa

  2. cik sha

ok laa.... ada hari kita jumpa lagi yer :)

1 comment:

Cik Akmal said...

Thanks for join dear & good luck.. ;)