30 Jan 2012

Anastasias Spa Giveaway 2012 (due 3 feb 2012)

Salam semua =)


This time aku nak join contest Anastasia Spa contest


dah lama tak pergi spa... hadiah giveaway ni menarik jugak since "pergi ke spa" termasuk dalam list to do before marry aku ;p ngeh ngeh ngeh..


kalau menang free spa best gak untuk manja2 kan diri gitew~~


contest ni aku dapat tau dari ex-B2B iaitu Nora blog


thanks dear for this contest!


silalah pergi ke blog Nora untuk details ya...




Pemenang spa giveway ini akan memenangi FREE SPA !SEPASANG RAWATAN SPA LELAKI DAN PEREMPUAN
di mana rawatannya adalah seperti berikut :
Lymphatic Drainage + Cellulite Body Massage (60 mins) + Steam Bath with Steam Room (30 mins) + Detox Slimming Machine Session (30 mins) @ Neutrosense Face & Body




ok siapa2 yang berminat, silalah ke blog puan Nora yer.... lagi satu, blog dia sangat informative if ada B2B tengah carik2 idea lantern theme wedding..




TARIKH TUTUP : 3 FEBRUARI 2012





dah link to this entri

aku 2 tag my beloved friends blog:
cik lisa
cik sha



kalau ada rezeki, boleh laa pergi spaaaaaaaa!! tak sabarnya (dah start berangan ;p)..owh kawan2 meh join2 sama2


good luck to all of you ya :D



hehe... ok la, nite2 to all..

1 comment:

anaztasias nora aira said...

thanks dear for joined. gud luck !