10 Nov 2011

Tutti Fruity dan rabbit

Hello peeps!

Best betul dapat makan eskem tutti nih
tapi MAHAL lah
saja jer nak test2 mula2 tu tiba2 rasa best pulak eskem nih
tapi tak boleh makan selalu
first, tak elok makan manis2 selalu..topping eskem ni sangat lah sinful
sekali sekala makan ok lah kan
second, faktor duit
satu cup standard nya dalam RM13-RM25
lagi berat ambil eskem and toppings, lagi la mahal kan..
Tapi dia ada diskaun 10% untuk student dan 15% setiap hari selasa utk ge girls only ;p




yang cup warna oren tu adalah cup paling kecik and yg warna hijau tu cup sederhana...
if you all opt to go here, please do try the choc frozen toppings and caramels...berbaloi-baloi ;p



ok, update terbaru baby arnab:

arnab telah selamat diserahkan di taman arnab di Giant sec 13
so, if you guys pergi sana, tengok2 la kot2 ada baby arnab nih
sayang baby arnab ni terpaksa kena serah kat orang
we all sedey jugak tapi apa kan daya, maybe baby arnab ni lebih terjaga kat sana




babai baby2 arnab....



No comments: