19 Sep 2011

Saya telah menjadi 'tunangan' orang ;D



17 Sept 2011


saya selamat menjadi tunangan kepada Muhammad Iqbal
alhamdulillah..
although mula2 banyak halangan
tapi last2 semua nya berjalan lancar.. dgn pertolongan ramai orang
tak sangka dalam time2 yg susah, ramai yang datang hulurkan tangan

antara perkara2 menarik:

katerer- makan sedap sampai ada orang call utk bg komen makanan sedap ;D
hari cerah terang benderang- alhamdulillah tak hujan seperti hari2 sebelumnya
hantaran buat sendiri- save cost dan hasilnya sgt2 berpuas hati...tq to my sis yg pandai pilih kaler dan byk idea2..
baju ngan veil- last minute shopping berjaya menemukan tudung dan veil yg sangat cocok ngan baju tu... i like!





Selamat menjadi tunangan orang ;D
semoga semuanya berjalan lancar sehingga hari nya nnt



14 Sep 2011

majlis tunang



banyak benda jugak nak dipikir kan kalau nak buat majlis tunang nih
tapi nasib baik la ramai jugak orang yang tolong2
tak terlarat nak buat kalau sorang2

katerer:Done!
makeup: Done!
cat umah: Done!
fotografer: Done!

yeay! tomorrow nak buat mini pelamin pulak..
i hope jadik la cos ni first time nak buat pelamin mini (konon2nya) sendiri

tgk la hasilnya macam mana yer
;D




8 Sep 2011

I'm glad I choose to NOT to be sad today


Today I feel left out
rasa macam disisihkan dari group
I supposed to do group work with my friends
tapi tetiba rasa I'm not involve in anything pun


So... rasa sgt sedey
maybe emo sedikit


but I am glad that I just choose to let it go
thanks to a friend

I choose to NOT to be sad today