4 Aug 2011

Tik Tok Tik Tok...



Halluuu!

yeah! lama giler tak berblog kan?
huhu... itu lah busy la katakan dok bertesisMOON lama sangat

akhirnya... siap satu buku berjilid tu
tengah tunggu supervisor check
harap2 takder la eksperimen kena repeat atau perkara2 yang tak nak aku dengar kan?

gambar penguin hiasan yang buatkan aku teringatkan seseorang...kih kih kih


sedar tak sedar dah bulan ramadhan dah
semua orang puasa!! yeaah!!

bagus jugak aku hantar tesis bulan ramadhan ni (mengharapkan berkat bulan ramadhan)
aku sangka kan dah hantar draf maknanya aku hidup tenteram tapi jantung aku hari2 rasa macam nak tercabut
harap2 semuanya berjalan lancar..amin

bulan ni saje banyak jugak benda kena settle kan
urusan kerja2 sebagai student
urusan kerja2 sebagai cikgu tak bertauliah,
urusan kerja2 sebagai anak
urusan kerja2 sebagai bakal tunang orang (heh malu la i :D)
blush2

tarikh2 penting dah tanda dalam kalendar
hari2 tengok kalendar
macam orang sasau
hehe
rasa lambat jer masa berlalu
tapi pada masa yang sama, dok sibuk buat2 persiapan
aku tak tau la macam mana orang2 lain bleh tahan dengan persiapan kawin ni
nak kata alasan first time nak tunang, orang lain pun sama
so takde alasan la kan? -__-"
aku rasa macam slow jer bab2 nih
nasib baik famili aku ader kan
harap urusan nih dipermudahkan.. amin





p/s - nervous nak grad ngan nerves nak kawin!!!!!! kuat ker aku nak lalui semua nih?? ouch rasa macam mimpi!! doakan aku kuat yer!

No comments: