2 Apr 2011

Senarai harapan saya (translation in english: My wishlist)


Okeh,
aku rasa mesti korang pun ada wish list korang kan?
harijadi aku lambat lagi
tapi aku tak kesah la, asalkan aku bahagia ;p

jangan meluat plak bile baca nih
aku memang tengah ada mood nak merepek meraban nih
korang layan kan ajer la yer ;p

first, aku memang suka berangan, aku memang sangat2 kaki dreamer

oleh itu, abaikan apa yang aku tulis jika korang rasa sedikit annoying yer...
kalau tak suka, sila tukar link sekarang ;p

kalau nak tau 'senarai harapan' aku, sila baca dan baca lagi
amik mood dulu yer ;p

AKU TERINGIN NAK NI:-


1- iPad
kalau aku dapat, sure aku manfaatkan sebaik mungkin (ayat skema nak menagih simpati bapak)
tapi aku macam rasa sayang jer nak beli guna duit tabung cap ayam aku
aku rasa kalau orang bagi hadiah kat aku sure aku sayang dia "selama-lamanya" ;p (ini pulak ayat iklan kasih sayang ;p ) poyo jer mintak hadiah kan?...beli sendiri lah lagi best
ok2 start menabung sekarang~!

2-
rahsia

3-
rahsia*

*rahsia lah..tak mau kasik tau ;p

4- Rumah yang ada garden
tiba2 hati aku cakap, "hish...bukan senang nak beli rumah, mahal tuh"
ok2 fine, kiter beralih ke wishlist no. 5
nanti la berangan lagi bila ada harapan ;p

5- nak siapkan tesis yang belum siap
walaupun menyedih kan wishlist ni tapi kena jugak masuk dalam wishlist
wishlist no. 5 ni sangat2 penting untuk berusaha ke arah mendapatkan wishlist no.1 - no. 4

6- lepas siap tesis, saya nak melancong!!!!!
eh2 silap2 tu patut no. 7
ini wishlist untuk honeymooners

7- nak bina house and ladder (terjemahan b.m: rumah dan tangga)
ini wishlist no. 6 pastu nanti bleh laa pergi melancong together gether kan? ;p

8- haih...banyak nyer wishlist aku.... mesti korang tak larat dah nak baca
takper2 nanti aku tambah lagi wishlist ni
wishlist no. 8: to be continued (kalau nak sambung... tengok la mood ;p)


moralOfThEStORyMoRy4ToDay: wishlist aku memang panjang, kena la berusaha keras sikit...kalau ada wishlist pendek sikit kan senang? Oh well, best gak ada wishlist nih.....at least bleh laa terus2 berusaha, kan?









1 comment:

ct_cucubi said...

semoga tercapai segala impian..