8 Apr 2011

Normal kah?



Kadang2 kan, (selalunya lah tuuu ;p)
aku selalu macam pikir aku tak berapa normal

ok2... ayat psiko...aku tau laa korang normal kan
aku rasa aku tak normal ;p
lain dari orang lain ;p
aku bagi contoh yang tak seberapa nih untuk korang berfikir sejenak

1) aku budjet aku ader super power kot? (kena ada perkataan kot kat belakang ayat sebab tak sure, lol!)
hahaha!

pernah tak korang rasa korang nih boleh baca minda orang?
contohnya macam korang boleh tau orang tu berbohong ke tak?
normal eh?


ok2...kita ke no. 2 sebab aku tau korang mesti kata, 'eleh, setakat macam tu aku pun bleh buat' (tengok tu, aku boleh baca minda korang ;p kan?)

2) aku boleh berenang ala2 ninja
ninja tak tau berenang tapi tau menyelam dengan lama ;p
normal ker?

ok2 korang mesti kata 'eleh, tu je ker aku boleh buat?' ok, fine, korang boleh ker selam lama2?
(ayat berlagak -_-')

3) aku tak tau nak tulis tesis ni macam mana (tapi kalau tulis blog ni bleh la dalam 5 minut ;p, normal ker?)

normal ker? aku tengok orang lain senang jer..
apsal aku susah sangat... tak tau napa
pastu terkedek2 macam budak baru belajar jalan
aku cakap kat mak aku, "mak, hari ni 4 muka surat jer boleh tulis"
lalu mak aku cakap, "takper nanti kita pi makan kedai MZ"
maka hari2 aku cakap benda yang sama (budjet supaya mak aku kesian pastu nnt belanja aku tadoori naan cheese!!!!)
tapi lama2 mak aku tau tektik aku yang dah lapuk nih
huwaa!

normal ker?
normal ker aku lambat sangat susun ayat? lambat sangattttt2



p/s: berhati2 menulis tesis... ;)

aku saja2 jer tanya normal ker tak tapi tak payah la korang jawab plak
aku tau aku normal
cuma mungkin tengah mood tak normal nih
fenomena tulis tesis yang sangat memmmmmbosaaannnn kannnnnnnnnnnnnnn

No comments: