26 Feb 2011

hallluuu!!


hi geng2! ;D
lama jugak tak berblog kan?
okay, sekarang tengah happy mood...
entah la hari ni aku happy!


eem..... guess what?
"We're going to tie the "knot!"
;D
Alhamdulillah and wish me all the best!

sekarang kena berusaha untuk habiskan kerja2 lab dan tulis tesis!
saya berasa sangat beruntung kerana ada kawan2 sekeliling yang tak putus2 bagi semangat bila down... sayang korang!
tak lupa juga famili saya yang selalu ambil berat walaupun ada jer masalah2 yang datang
(ish, napa macam ucapan terima anugerah pelakon terbaik je..hehe? ;p)

dan... kepada muhammad iqbal, my dear, thank you very much for everything
harap2 semuanya dipermudahkan..
sayang awak!

I'll update this blog dengan benda2 yang relevan from onwards ;D
hehe...


No comments: