8 Aug 2010

privasi yang mengecewakan oranggggg -_-

Pernah tak korang jadik silent reader blog orang lain? mesti la pernah kan?

aku bukan apa, kadang2 dah best2 follow blog orang pastu alih2 keluar msg ni:


"This blog is open to invited readers only"


Frust tau! tapi aku hormatilah "privacy" orang tu... tapi aku rasa dalam dunia blog nih memang lah ada privacy masing2 tapi kalau tak nak orang baca, baik tulis dalam diari jer kan? huhu.....
aku sungguh kecewa sebab dah tak bleh dah baca blog tu -_-" selalunya aku siap buat air milo panas baca blog tu utk lebey penghayatan (sila abaikan ayat dramatis ni)...

p/s: nampaknya kena lah carik blog yang versi kelakar macam tu plak....yeay2 blog hopping toink toink =D

No comments: