23 Dec 2009

Orang gila

Kepada orang gila yang menghantar 3 comment yang berbaur menghina di blog saya, saya doakan semoga tuhan masih menyayangi anda dan menunjukkan anda ke jalan yang benar..

Maaf, comment anda yang tidak relevan dalam hidup saya, saya tidak akan terima untuk dipublish... saya berasa anda pun tidak ingin dikenali sebab hanya bersandarkan nama annonymous... saya pun tidak kenal anda dan tidak tahu mengapa motif anda menghantar komen yang sangat2 berbaur menghina saya... mungkin memang hati anda sangat busuk sehinggakan blog saya pun anda hendak kutuk... diingatkan sekali lagi INI ADALAH BLOG SAYA..


Dan untuk pengetahuan anda, saya TIDAK GEMUK! anda punya hak untuk singgah di mana2 blog tapi saya tidak akan sekali2 melayan orang2 seperti anda ini.. GILA DAN TIDAK ADA KERJA!


Sekian!

12 Dec 2009

Kek coklat



Saya akan buat kek untuk Mr Iq bila saya senang (itu pun bila rajin, tapi selalunya malas ;p).

Bagi orang yg last minute macam saya ni, selalunya pukul 2 pagi baru start nak ayak tepung dan sediakan bahan2 kek (-_-')

tapi hasilnya puas hati sebab boleh laa makan kek coklat jugak! hahaha



Tadaaaaaaaaaaaaaaa...

Kek double choc!




rahsia kek coklat sedap adalah: Beli coklat masakkan yang sweet bukan jenis bitter ok, tapi kalau yang suka rasa dark choc, boleh jer guna jenis bitter... kalau nak coklat tu nampak ber 'shining2' tambah sikit emulco coklat...dan awas, jgn masak coklat tu sampai hangit nanti rasa coklat sebenar akan hilang k!!

selepas makan kek coklat, saya berazam, saya akan diet ;p
sinfull gilerrr...... saya sudah makan kek coklat hari ini, anda?
hehehehe ;)